Maatjes Bloemendaal: Goed voor elkaar!

Als maatje ga je, met enige regelmaat, op bezoek bij iemand die weinig contacten heeft.
Of op stap met iemand die moeilijk zelfstandig de deur uit kan.

Bij maatjesinitiatieven hebben beide partijen plezier in het contact. Een maatje kan voor een kortere of langere tijd met iemand optrekken. Het kan gaan om een luisterend oor, samen sporten, een spelletje spelen of eropuit gaan. Ook het meedenken met iemand is een fijne ondersteuning bij de dagelijkse beslommeringen.

Maatjes Bloemendaal zoekt vrijwilligers voor mensen met een beperking, voor ouderen, voor kinderen/jongeren met een beperking of om een mantelzorger even te ontlasten.

Wil jij graag een handje helpen, samen met iemand leuke dingen ondernemen of iemand begeleiden en ben je in voor een goed gesprek? Zoek je vrijwilligerswerk dat je kan inrichten naar jouw mogelijkheden en agenda? Dan is maatje worden iets voor jou! Help iemand anders, je krijgt er zelf zoveel voor terug!

Meld je vandaag nog aan en word ook maatje!

Of kijk bij Word mijn maatje om te zien wie in jouw buurt een maatje zoekt.

Maatjes Bloemendaal is een initiatief van acht organisaties in de gemeente Bloemendaal die vrijwillige maatjes zoeken. Alle aanmeldingen komen binnen bij het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving. Het Vrijwilligerscentrum adviseert je over de best passende maatjesorganisatie.